3D tisk a aditivní výroba

SAF

Velkoobjemová výroba s vysokou přesností a opakovatelností. Tak by se dala představit technologie SAF (Selective Absorption Fusion), při níž se spéká postupně vrstvený polymerní prášek. Technologie nabízí vysokou kvalitu tisku s orientací na přesnost a detail, jednotné hladké povrchy a zvládá i efektivní výrobu tvarově složitých dílů. Využívá protiběžný rotující válec k nanášení práškových vrstev na tiskovou podložku a tryská absorpční kapalinu k vyznačení vrstev dílu. Znázorněné vrstvy jsou spojovány působením infračervené lampy v celé šíři tiskové podložky. Malou spotřebu materiálu zajišťuje možnost recyklace přebytečného prášku při dalším tisku.

Sériová výroba

Ideální pro sériový 3D tisk plně funkčních koncových dílů

Ekonomicky efektivní

Nízké náklady na vytištěný díl v porovnání s výrobou vstřikovací formy

Certifikace

Certifikované a odolné materiály z udržitelných zdrojů

Konzistentní výroba

Průmyslová a efektivní výroba konzistentních dílů

Technologie SAF

Selective Absorption Fusion (zkráceně SAF) je základem 3D tiskáren H Series od společnosti Stratasys. SAF je nová průmyslová technologie aditivní výroby, která zajišťuje výrobní kapacitu koncových dílů na úrovni sériové výroby. Využívá protiběžný rotující válec k nanášení práškových vrstev na tiskovou podložku a tryská absorpční kapalinu k vyznačení vrstev dílu. Znázorněné vrstvy jsou spojovány působením infračervené lampy v celé šíři tiskové podložky.

Výhody 3D tisku technologií SAF
Dostupné materiály

3D tisk pomocí technologie SAF

Technologie SAF je nové průmyslové řešení aditivní výroby, které zajišťuje výrobní kapacitu koncových dílů na úrovni sériové výroby. Technologii lze využít k výrobě nejrůznějších krytů, konektorů nebo i obrouček brýlí a své významné místo má v automobilovém nebo spotřebním průmyslu.

Kontaktujte nás

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

29

Let na trhu

2 300+

Zakázek ročně

19

Inovativních technologií

900+

Spokojených zákazníků