Představení systému BOLDSERIES

Maximálně bezpečná a dostupná aditivní výroba z kovů pro průmysl i školy

Odborný seminář MCAE

Srdečně vás zveme na odborný seminář, na kterém vám představíme průmyslový systém pro bezpečnou aditivní výrobu z kovů BOLDSERIES od společnosti One Click Metal.

Seminář se uskuteční 15. října 2024 od 10:00 v Hotelu Duo v Praze.

BOLDSERIES představuje komplexní a uživatelsky přívětivé řešení aditivní výroby z kovů, obsahující 3D tiskárnu MPRINT a čistící a prosévací stanici MPUREpro. Díky unikátnímu systému kazet s materiálem a vyměnitelnému modulu pro stavbu je minimalizovaný styk obsluhy s volným kovovým práškem.

Registrace na seminář

Seminář je bezplatný, ale počet míst je omezen kapacitou sálu.
V případě zájmu se prosím zaregistrujte.

Pro registrované účastníky je zajištěno parkování a občerstvení.

3D tiskárna MPRINT

MPrint je profesionální zařízení pro 3D tisk z kovů přesně podle CAD dat. Poháněné je 200W vláknovým laserem, který zajišťuje vysokou produktivitu a přesnost pro široké spektrum využití aditivní výroby.

Díky vyměnitelným modulům pro stavbu je minimalizované riziko vystavení obsluhy volnému kovovému prášku a provoz 3D tiskárny je zcela bezpečný. Pro 3D tisk tak nepotřebujete žádnou specializovanou místnost ani speciální ochranné pomůcky.

Čistící a prosévací stanice

MPUREpro slouží jako čistící a prosévací jednotka kovového prášku pro vyměnitelné moduly pro stavbu z 3D tiskáren MPRINT.

Plně automatizovaný proces čištění a prosévání a patentovaný systém kazet s materiálem zajišťují maximální bezpečnost celého procesu a minimální vystavení obsluhy volnému kovovému prášku.

3D tisk v obranném průmyslu

Veletrh Future Forces

Také bychom vás rádi pozvali k návštěvě našeho stánku na mezinárodním obranném veletrhu FUTURE FORCES EXHIBITION & FORUM 2024, který se koná od 16. do 18. října v PVA EXPO PRAHA.

V hale č. 4, na stánku 454 budeme prezentovat jak zařízení pro cenově dostupný a bezpečný 3D tisk z kovů BOLDSERIES od společnost One Click Metal. Také uvidíte průmyslovou 3D tiskárnu Stratasys F190CR pro rychlou výrobu funkčních dílů z kompozitů.